Warsztaty poprowadziła pani Zenona Szostek, która w sposób interesujący przedstawiła obydwa zagadnienia. Oprócz wykładów z zasad zdrowego żywienia dla różnych grup wiekowych przeprowadziła pokaz ciekawych przykładów podania surówek owocowych, sałatek warzywnych czy kanapek w formie tortu chlebowego a także zaprezentowała uczestnikom sposoby składania serwetek.
Zainteresowaniem zebranych cieszył się również temat Jak pozyskać certyfikat na produkt lokalny, o czym świadczyły liczne pytania oraz rozmowy po zakończonej części wykładowej. Uczestnikami spotkania byli okoliczni mieszkańcy z różnych grup wiekowych oraz dzieci.
Opracowanie i zdjęcia: Agnieszka Matoblewska
„Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie”
Operacja mająca na celu sprawne wdrażanie LSR, w tym realizacja Planu Komunikacji współfinansowana jest ze środków Unii Europejskiej w ramach poddziałania 19.4 Wsparcie na rzecz kosztów bieżących i aktywizacji
Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020
Przewidywane wyniki operacji: postęp finansowy we wdrażaniu operacji w ramach
Strategii Rozwoju Lokalnego Kierowanego przez Społeczność
„Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie”
Operacja mająca na celu sprawne wdrażanie LSR, w tym realizacja Planu Komunikacji współfinansowana jest ze środków Unii Europejskiej w ramach poddziałania 19.4 Wsparcie na rzecz kosztów bieżących i aktywizacji
Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020
Przewidywane wyniki operacji: postęp finansowy we wdrażaniu operacji w ramach
Strategii Rozwoju Lokalnego Kierowanego przez Społeczność
Wszelkie prawa zastrzeżone. Lokalna Grupa Działania - Przyjazne Mazowsze
Projekt i realizacja: Konrad Stępień
Ta strona używa plików Cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień Cookies w przeglądarce. Czytaj więcej...