Celem wizyty studyjnej pn. Przetwórstwo i marketing produktów rolnych, inkubator kuchenny jest rozwój przedsiębiorczości poprzez nabycie praktycznej wiedzy i promowanie małego przetwórstwa lokalnego oraz zapewnienie bezpośredniego oglądu i dostępu do dobrych praktyk w zakresie prowadzenia inkubatorów przetwórstwa lokalnego.
Uczestnictwo w wizycie studyjnej jest bezpłatne. Organizator zapewnia m.in. transport, ubezpieczenie i wyżywienie.
Zgłoszenia uczestnictwa przyjmowane są na załączonym formularzu do dnia 26 września
2018 r. do godziny 16:00. Prosimy o przesyłanie podpisanych skanów formularzy na adres mailowy LGD – Przyjazne Mazowsze: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Ilość miejsc ograniczona. Planowana ilość uczestników wizyty: 20 osób.O uczestnictwie decydować będzie kolejność zgłoszeń.
Zasady udziału w wizycie studyjnej są podane w formularzu zgłoszeniowym.
„Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie”
Operacja mająca na celu sprawne wdrażanie LSR, w tym realizacja Planu Komunikacji współfinansowana jest ze środków Unii Europejskiej w ramach poddziałania 19.4 Wsparcie na rzecz kosztów bieżących i aktywizacji
Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020
Przewidywane wyniki operacji: postęp finansowy we wdrażaniu operacji w ramach
Strategii Rozwoju Lokalnego Kierowanego przez Społeczność
„Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie”
Operacja mająca na celu sprawne wdrażanie LSR, w tym realizacja Planu Komunikacji współfinansowana jest ze środków Unii Europejskiej w ramach poddziałania 19.4 Wsparcie na rzecz kosztów bieżących i aktywizacji
Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020
Przewidywane wyniki operacji: postęp finansowy we wdrażaniu operacji w ramach
Strategii Rozwoju Lokalnego Kierowanego przez Społeczność
Wszelkie prawa zastrzeżone. Lokalna Grupa Działania - Przyjazne Mazowsze
Projekt i realizacja: Konrad Stępień
Ta strona używa plików Cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień Cookies w przeglądarce. Czytaj więcej...